Over ATC

Volleybal Vereniging ATC
ATC is een kleine vereniging met jeugd- senioren- en recreatieteams die allemaal uitkomen in de door de Nevobo georganiseerde competities. Doelstelling van de meeste teams is gezelligheid in combinatie met presteren. Bij sommige teams ligt de nadruk meer op het een dan op het ander.

Sporthal
ATC speelt de thuiswedstrijden in sporthal Veldwijk, sinds 2017 een themahal voor volleybal en handbal, samen met volleybalvereniging Webton . Het adres is Kuipersdijk 46, 7552BJ HENGELO OV, Nederland.

Vakantieplanning 2017 2018

Herfstvakantie 21 oktober t/m 29 oktober 2017
Kerstvakantie 23 december 2017 t/m 7 januari 2018
Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart 2018
Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018
Zomervakantie 21 juli t/m 2 september 2018

Tijdens deze vakantieperiode zijn de gymlokalen gesloten!

Sponsoring?
Het is mogelijk om een team of de website te sponsoren. Meer informatie, neem contact op met onze penningmeester.

Historie???!!??
Je vindt op deze website geen saaie opsomming van ATC in het verleden, het ontstaan uit een fusie, de toenmalige successen in de eredivisie etc. etc. Wat je hier wel vindt is nieuws, teams en alles wat je maar kunt bedenken wat maar iets met volleybal vereniging ATC te maken heeft. Wil je toch iets weten over het verleden, kijk dan in het uitgebreide foto archief dat inmiddels vanwege de omvang verhuist is naar Google+.

Website
De website is al sinds 1998 in de lucht, een tijd dat minder dan 15% van Nederlandse huishoudens internet had. Vooral in de beginjaren had de site verhoudingsgewijs erg veel bezoekers omdat het de enige volleybal website was waar iedere week alle actuele standen en uitslagen van Nevobo regio Oost te vinden waren. Nu gebruiken we daar natuurlijk de officiële app van de Nevobo voor.