Over ATC

Volleybal Vereniging ATC
ATC is een kleine zelfstandige vereniging die al meer dan 30 jaar bestaat. ATC heeft jeugd- senioren- en recreatieteams die allemaal uitkomen in de door de Nevobo georganiseerde competities. Doelstelling van de meeste teams is gezelligheid in combinatie met presteren. Bij sommige teams ligt de nadruk meer op het een dan op het ander.

Sporthal
ATC speelt de thuiswedstrijden in sporthal Veldwijk, sinds 2017 een themahal voor volleybal en handbal, samen met volleybalvereniging Webton . Het adres is Kuipersdijk 46, 7552BJ HENGELO OV, Nederland.

Vakantieplanning 2018 2019

Herfstvakantie 20 oktober t/m 28 oktober 2018
Kerstvakantie 22 december 2018 t/m 6 januari 2019
Voorjaarsvakantie 16 februari t/m 24 februari 2019
Meivakantie 27 april t/m 5 mei 2019
Zomervakantie 13 juli t/m 25 augustus 2019

Tijdens deze vakantieperiode zijn de gymlokalen gesloten!

Sponsoring?
Het is mogelijk om een team of de website te sponsoren. Meer informatie, neem contact op met onze penningmeester.

Historie???!!??
Je vindt op deze website geen opsomming van ATC in het verleden, het ontstaan uit een fusie, de toenmalige successen die zelfs hebben geleid tot een jaar spelen met een damesteam in de eredivisie etc. etc. Wat je hier wel vindt is nieuws, teams en alles wat je maar kunt bedenken wat maar iets met volleybal vereniging ATC te maken heeft.

Website
De website is al sinds 1998 in de lucht, een tijd dat minder dan 15% van Nederlandse huishoudens internet had. Vooral in de beginjaren had de site verhoudingsgewijs erg veel bezoekers omdat het de enige volleybal website was waar iedere week alle actuele standen en uitslagen van Nevobo regio Oost te vinden waren. Nu gebruiken we daar natuurlijk de officiële app van de Nevobo voor.