SUCCESVOLLE ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op 14 februari vond de jaarlijkse ledenvergadering van ATC Volleybal plaats in sporthal Veldwijk. Onder grote belangstelling van diverse leden hebben we teruggekeken op vorige jaren en vooruit geblikt op de toekomst. Scherpe vragen en oprechte interesse in onze vereniging maken het een geslaagde avond. Het volgende is o.a. besloten:

  • Een aantal mensen gaan kleding en merchandise regelen. Wat zou jij willen (tas, inspeelshirt, hoody)?
  • Er wordt een inventarisatie gedaan wie van huidige/potentiele leden eventueel interesse heeft in wedstrijden op zaterdag of woensdag ipv vrijdag.
  • Een aantal mensen gaan nadenken over de mogelijkheden om ook dit jaar weer te gaan beachvolleyballen.
  • Er zijn een aantal nieuwe vrijwilligers die wellicht wat in het bestuur willen doen. 9 maart wordt hier verder over gesproken; als dit jou ook leuk lijkt, ben je van harte welkom.
  • Het voorstel voor contributieverhoging is goedgekeurd. Dat betekent dat we per 1 maart een verhoging van €2,50 per maand voor de senioren en recreanten. Sport-overdag zal worden verhoogd met €1,50. Jeugd gaat €1,75 per maand meer betalen en verenigingsleden €1,00 meer. Dit zal automatisch worden aangepast en voor die leden die zelf hun contributie overmaken bij deze het verzoek om dit bedrag aan te passen.


We willen iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken.