Succesvol Nieuwjaarstoernooi 2017

Ook dit jaar is er weer een succesvol nieuwjaarstoernooi gehouden. Alle competitie- en recreantenteams waren goed vertegenwoordigd en zoals altijd was het toernooi strak georganiseerd.
De spelers werden ‘eerlijk’ verdeeld over de teams en daarna werd er fanatiek gevolleybald.
IMG-20170111-WA0038
Tussen de wedstrijden door werden de spelers voorzien van hapjes en er werd weer afgesloten met een verloting en een buffet. Verder lezen

ATC MB2 winnaar lotenverkoop Grote Clubactie

Het ATC jeugdteam dat de meeste loten heeft verkocht kon een teamuitje winnen.
Hieronder is te zien dat ATC MB2 de meeste loten heeft verkocht!
ATC MA1          40
ATC MB1          38
ATC MB2          90
ATC MB3          30
ATC MC1          7
Online                95

Merel, Britt, Maria, Quinty, Julia, Sanne, Valerie, Karlijn en Ashley jullie gaan een dagje feesten in avonturenpark Hellendoorn! Gefeliciteerd!

Kitty en Petra, zullen z.s.m. met jullie afspreken wanneer wij die kant op gaan!

Mooie opbrengst Grote Clubactie voor jubileum

In de afgelopen periode heeft volleybalvereniging ATC meegedaan aan de Grote Clubactie om de clubkas te sponsoren met het oog op het jubileumjaar 2017.

Wij hebben totaal als vereniging 300 loten verkocht! Dit levert een opbrengst op van € 720,=.
Verder was er nog een bijdrage van € 20,= voor ons doel, dus de totale opbrengst komt op € 740,=.
ALLEMAAL HARTELIJK BEDANKT TOP GEDAAN!!!

De trekking zal plaatsvinden op 8 december a.s. dus vergeet niet te checken op de website www.clubactie.nl of je wat gewonnen hebt of niet.
En mocht je wat gewonnen hebben met een lot van volleybalvereniging ATC, laat het ons dan weten!!! Dat vinden we leuk!!!

Beachvolleybal Twentebad

Afgelopen maandag hebben de trainingsgroepen die maandagavond in OSG zouden trainen de beachvolleybal velden van het Twentebad opgezocht. Dit vanwege het warme weer en de koude OSG douches.
Alle aanwezige spelers werden verdeeld in 6 teams en op de 3 velden werd er fanatiek tegen elkaar gevolleybald. Welk team er gewonnen heeft is niet bekend. Wel was het weer erg gezellig.
Beach 2016
Petra, heeft veel foto’s gemaakt en deze kan je bekijken in het fotoalbum van de ATC website: FOTO’s

Prima resultaat ATC jeugd in Millingen

ATC MC1 en ATC MB1 hebben zondag meegedaan aan het leuke STAM buitenvolleybaltoernooi in Millingen. De weersvoorspellingen waren voor de zondag niet best, maar gelukkig viel het heel erg mee. Ondanks een paar kleine regenbuitjes kon er prima gevolleybald worden.
En het resultaat was ook prima. ATC MC1 werd 2e van de aspiranten C en ATC MB1 1e van de aspiranten mix B.
Stam ATC MC1
Stam ATC MB1
Het toernooi was erg leuk, wat ons betreft gaan we volgend jaar weer en dan misschien wel 2 dagen.

ATC MB1 speelt 1e klasse 2016 2017

ATC MB1 heeft zich vandaag geplaatst voor de 1e klasse tijdens het kwalificatietoernooi Hoofdklasse/1e klasse. In de poule werd gewonnen van Alterno MB1 (25-23), Dash MB2 (25-17) en Haley MB2 (25-18). Omdat ATC poulewinnaar werd, was de doelstelling, 1e klasse, gelijk bereikt.

Na bijna 3 uur wachten volgde nog een wedstrijd voor plaatsing voor de hoofdklasse. Havoc MB1 was net een maatje te sterk voor ATC MB1, vooral serverend. 3 uur wachten had het ritme behoorlijk uit het team gehaald en de motivatie leek ook wat minder. Havoc heeft daardoor terecht met 15-11 en 15-13 gewonnen.

De Nevobo en Twente05 hebben het kwalificatietoernooi in Enschede prima georganiseerd. Complimenten daarvoor!

Morgen gaan de meiden nog een dag volleyballen in Millingen. Samen met ATC MC1 doen ze daar mee aan het STAM volleybaltoernooi.