ATC MA1 plaatst zich voor de 1e klasse

Het nieuwe ATC MA1 speelt het komende seizoen 1e klasse!
De meiden hebben zaterdag 20 mei in de Vlinder in Wageningen, een prima toernooi gespeeld, achteraf exact zoals we van tevoren hadden bedacht.
Tijdens het plaatsingstoernooi kon je je plaatsen voor de 1e klasse of de hoofdklasse. Omdat er enkele speelsters zijn weggegaan en er twee nieuwe zijn bijgekomen en we ons ook nog eens totaal niet hadden voorbereid, was het doel die zaterdag de 1e klasse.

De makkelijkste weg was 2e worden in de poule en dan de erop volgende kruiswedstrijd verliezen. Het was nog spannend, maar uiteindelijk is het precies zo gegaan.
Verder lezen

Mooi seizoen ATC H1

ATC H1 heeft dit jaar een prima seizoen gedraaid dat afgesloten is met een 5e plaats in de 2e klasse.
Bij alle thuiswedstrijden werd er weer geteld door onze geweldige telster Mariette. Hiervoor is ze door de heren uitgebreid bedankt.

De laatste thuiswedstrijd werd met 4-0 gewonnen van Esch Stars H1, waardoor ATC H1 op de ranglijst van positie wisselde met datzelfde Esch Stars H1.
Het was helaas de laatste wedstrijd van trainer, coach en speler Ron de Jong. En ook hij werd door de heren bedankt voor het prima seizoen.

Ron heeft dankzij zijn goede trainer skills van het afgelopen jaar bij ATC, een transfer verdient naar het buitenland en gaat daar een mooie uitdaging aan als trainer. We wensen hem daar heel veel succes en komen hem ongetwijfeld wel weer ergens in een sporthal tegen. We vergeten nooit meer: “Topspin is altijd in!”

ATC DR3 Kampioen! (Verslag van Miranda)

20 april was het zover. De laatste speelavond van het seizoen. Dames Recreanten 3 stond met 1 punt voor op de nummer 2 (Markel-Up DR2), en 2 punten voor op de nummer 3 (Wevo 70 DR3).
We waren al vroeg in de zaal, om daar met enige opluchting Wevo 70 DR3 de 4 punten te zien laten liggen tegen Vrivo DR3. Vervolgens zagen we Markel-Up DR2 gelijk spelen tegen Wevo 70 DR2. Dat gaf ons ademruimte.
ATC DR3 2016_2017
De eerste set tegen Markel-Up DR2 begon we gespannen, waren dit dan toch de zenuwen. We wisten het, we hebben het in eigen hand.
De eerste set verloren we nipt. In de tweede set gingen we meer en meer ons eigen spel spelen. Mooie rally’s met twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Deze set wonnen we. Wat een opluchting…
Verder lezen

ATC DR3 kampioen!

En we hebben nog een kampioen dit seizoen. Gisterenavond is ATC Dames Recreanten 3 kampioen geworden.
ATC DR3
Hartelijk gefeliciteerd!

ATC MB1 Kampioen!

ATC MB1 is vandaag ongeslagen kampioen geworden van de 1e klasse A.
DSC_0766
Nadat Setup’65 MB1 gisteren hun sportieve plicht had gedaan (bedankt daarvoor!) en van Vrivo MB1 had gewonnen, kon ATC MB1 vandaag kampioen worden.
Er moest minimaal met 3-1 gewonnen worden van Volley’68 MB1 en dat was de 1e 2 sets niet gemakkelijk.
Volley’68 MB1 bood flinke tegenstand en met veel moeite werd de 1e set door ATC MB1 gewonnen.
Daarna werd het wat gemakkelijker, ook doordat de zenuwen bij de meiden beter onder controle kwamen.
Na 3 gewonnen sets waren ze kampioen!
Voor de eer werd daarna de laatste set ook nog gepakt en daarna volgden uitgebreide felicitaties door het meegereisde publiek.
Iedereen bedankt voor dit top seizoen!

Technische Commissie leden gezocht

Zoals jullie wellicht weten is Kitty TC lid voor de jeugd en Ron TC lid voor de dames en heren. Beiden hebben helaas aangegeven dat ze eind van dit seizoen gaan stoppen.

Nu kunnen wij als ATC niet zonder een goede TC en daarom zijn we dan ook op zoek naar twee enthousiaste kandidaten!

Wat is belangrijk als je er interesse voor hebt:
– Kennis van het volleybalspel
– Samenwerken met trainers
– Trainingen bezoeken
– Meedenken in het ATC-belang

Bij ATC vergaderen TC en bestuur vaak samen. Gemiddeld is dit 1 x per 2 maanden. De sfeer is tijdens vergaderingen informeel, we staan open voor input en zijn gericht op het samen (bestuur en TC) zo goed mogelijk laten voortbestaan van ATC.

Heb je interesse meld je dan aan bij Peter.

Met een sportieve groet Peter
Namens het bestuur

ATC Heren 1 zoekt spelers

Voor het seizoen 2017 – 2018 kan ATC Heren 1 enkele enthousiaste spelers gebruiken. ATC Heren 1 speelt in de middenmoot van de 2e klasse. Een aantal spelers stopt helaas vanwege hardnekkige blessures en om die reden zoeken we voor het nieuwe seizoen spelers.
heren1Als je zin hebt om een keer mee te trainen dan kan dat, dit seizoen trainen we nog op de donderdagavond van 20.30 tot 22.00. In het nieuwe seizoen waarschijnlijk op de woensdagavond om dezelfde tijd. Voor meer informatie, neem contact op met Arjen Grinwis.

Succesvol Nieuwjaarstoernooi 2017

Ook dit jaar is er weer een succesvol nieuwjaarstoernooi gehouden. Alle competitie- en recreantenteams waren goed vertegenwoordigd en zoals altijd was het toernooi strak georganiseerd.
De spelers werden ‘eerlijk’ verdeeld over de teams en daarna werd er fanatiek gevolleybald.
IMG-20170111-WA0038
Tussen de wedstrijden door werden de spelers voorzien van hapjes en er werd weer afgesloten met een verloting en een buffet. Verder lezen