Gerard Wissink toernooi verplaatst

Het Gerard Wissink voorbereidingstoernooi dat 3 september 2016 plaats zou vinden gaat op die datum niet door. Het toernooi houden we nu aan het einde van het seizoen om tegelijkertijd het 30 jarig jubileum van volleybalvereniging ATC te gaan vieren.

Deze week laatste trainingen

Helaas is het dan zo ver, deze week zijn de laatste trainingen voor alle trainingsgroepen. Waar andere verenigingen of teams gelijk afhaken nadat het seizoen is afgelopen, traint ATC altijd net zo lang door tot mogelijk is. Je bent liefhebber van het spelletje of niet. Deze week, tot en met 15 juli 2016, is dan toch echt de laatste week voor de vakantie.

We hopen iedereen na de vakantie gezond en wel op maandag 29 augustus weer terug te zien als de trainingen van het nieuwe seizoen beginnen.

Beachvolleybal Twentebad

Afgelopen maandag hebben de trainingsgroepen die maandagavond in OSG zouden trainen de beachvolleybal velden van het Twentebad opgezocht. Dit vanwege het warme weer en de koude OSG douches.
Alle aanwezige spelers werden verdeeld in 6 teams en op de 3 velden werd er fanatiek tegen elkaar gevolleybald. Welk team er gewonnen heeft is niet bekend. Wel was het weer erg gezellig.
Beach 2016
Petra, heeft veel foto’s gemaakt en deze kan je bekijken in het fotoalbum van de ATC website: FOTO’s