ATC MA1 kampioen!

Zonder te spelen en met nog 1 wedstrijd te gaan is ATC MA1 vanavond kampioen geworden. De nummer 2 op de ranglijst, Isivol MA1, heeft een inhaalwedstrijd met 3-2 gewonnen waardoor de voorsprong van ATC te groot is geworden om ze nog in te halen.

Voor het seizoen 2017 2018 hadden de meiden zich bij het plaatsingstoernooi in Wageningen eenvoudig geplaatst voor de 1e klasse. De 1e helft van het seizoen begon moeizaam, er moesten 3 nieuwe spelers worden ingepast en dat was wennen. Helaas kwamen ze ook nog in een erg sterke kleine poule terecht waardoor ze de 2e helft gedegradeerd zijn naar de 2e klasse.

Die 2e helft hadden we maar 1 doel. Kampioen worden om te laten zien dat de 1e helft van het seizoen een vergissing was. En dat is dus uitstekend gelukt! Sommige wedstrijden gingen moeilijker dan gedacht, maar alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen.


Sam, Ilse, Maxim, Bente, Sanne, Sarah, Lotte, Vera, Lieke en trainer/coach Arjen, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Aankomende vrijdag staat de laatste wedstrijd nog op het programma om 19.00 tegen Vrivo MA1 in Vriezenveen. Zoals het er nu naar uitziet blijft het team volgend seizoen bij elkaar en zijn de meiden als nieuw ATC damesteam te bewonderen in de senioren competitie.