ATC Nieuwjaarstoernooi groot succes

Maandag 7 januari 2019 werd er weer gevolleybald door vrijwel alle ATC seniorenleden tijdens het traditionele ATC nieuwjaarstoernooi. Voor het eerst sinds lange tijd op alle 4 de velden in sporthal Veldwijk. (Met dank aan Webton voor het inleveren van een trainingsavond).

De aanwezigen werden gemixed en verdeeld over 8 teams die een halve competitie tegen elkaar speelden. Team Tulp bleek aan het einde het sterkste, gevolgd door Lelie, Roos, Anjer/Fresia, Lotus/Narcis en Iris. De wedstrijden werden geleid door Charles, Peter, Jacqueline en Petra. Dank daarvoor!

Na afloop kon iedereen weer voor een kleine bijdrage genieten van een klein buffet. De salades en het broodje warm vlees gingen er weer prima in, er bleef niets van over.

Na het buffet begon de verloting met mooie prijzen die door diverse sponsoren ter beschikking waren gesteld. De prijzen werden mooi verdeeld onder de aanwezigen. De hoofdprijs, een heren Rituals pakket, werd gewonnen door Klaas die er samen met de andere spelers van ATC Heren 1 van gaat genieten.

Ook dit jaar was de organisatie strak in handen bij Annemarie, Ine, Hermien, Gerard, Frits en Harry. Geweldig zulke vrijwilligers die dit al jarenlang organiseren.