Gerard Wissink Toernooi 2017 jeugd

Zaterdagmiddag 9 september opende volleybal vereniging ATC het seizoen door een voorbereidingstoernooi voor jeugdteams te organiseren, het Gerard Wissink toernooi.

Alle aangemelde teams waren op tijd aanwezig in sporthal Veldwijk, ook het team van Scylla MA1 dat helemaal uit Wageningen was gekomen.
Vanaf half 2 werd er in 4 poules fanatiek gestreden om de 1e plaats. Alle wedstrijden werden gefloten door leden en oud-leden van ATC.

Ook het jeugdtoernooi werd weer vakkundig geregeld door de ATC vrijwilligers Harry, Gerard, Frits, Ine, Annemarie en Hermien. Daarbij ondersteund door ATC trainers. Tussen de wedstrijden door was er snoep en ijs voor alle jeugdspelers van alle teams. Rond 5 uur waren de laatste wedstrijden afgelopen en werden de prijzen uitgereikt door onze voorzitter Jacqueline. Voor de winnaars was er een lekkere aardbeien taart en de rest kreeg allemaal een gepimpte roze koek. We kunnen ook deze zaterdagmiddag terugkijken op een goed georganiseerd en geslaagd toernooi en bedanken iedereen die daar aan heeft bij gedragen.

Foto’s die Arno en Annemarie gemaakt hebben kan je HIER vinden.

Eindstanden in de poules:
Poule 1: 1e Apollo MA1, 2e ATC MA1, 3e Scylla MA1, 4e Pollstars MA1.
Poule 2: 1e ATC MB1, 2e WVC Volley MB1, 3e Rosstars MB1, 4e SVH VC MB1
Poule 3: 1e Buvo MB1, 2e ATC MB2, 3e Buvo MB2, 4e Webton MB2
Poule 4: 1e Webton N6, 2e TVO N6, 3e ATC N6