Wedstrijdverslag ATC d4

Vrijdag 21 februari mochten dames 4 van ATC aantreden in het in carnaval onder gedompelde Wierden. WVC volley, koploper in de 4e klasse, tegen ATC D4 dat de plek van de rode lantaarn draagt.

Met coach Remco begonnen de dames redelijk sterk met een 4-1 voorsprong in de eerste set. Moniek en Ineke begonnen als spelverdeelsters, Carin en Eline op midden en als buitenaanvallers Marleen en Iris. Helaas was WVC niet onder de indruk en ging de set met 25-9 verloren.

In de 2e set kwamen Femke en Emma binnen de lijnen. Wederom begon ATC erg sterk. ATC kwam terug van een 3-1 achterstand naar een 4-3 voorsprong. Ondanks de inzet van de dames ging deze set met 25-5 verloren, met deze eindstand lijkt het ons duidelijk dat een verdere toelichting op deze set niet nodig is :-).

In de 3e set kwam ATC beter in het spel en werden er mooie ballen van de grond gehaald. De service en de rally pass waren stabieler. Strijd en inzet kwamen (weliswaar mondjesmaat) meer bij de dames naar boven. Met een 25-17 verlies was dit een goede set tegen de koploper.

In de 4e set probeerden de dames het niveau van de vorige set vast te houden, maar WVC speelde vrij en frivool en won de laatste set met 25-11.

Helaas voor ATC een verlies maar de dames konden met opgeheven hoofd Wierden achter zich laten want bij vlagen kwamen ze goed mee en waren ze in staat de koploper onder druk te zetten.

De volgende wedstrijd is voor dames 4 op vrijdag 6 maart in hun eigen vertrouwde Veldwijk.