Volleybal Protocollen

Jullie zullen allemaal hebben meegekregen dat de jeugd tot 18 jaar vanaf 29 april weer buiten mag sporten onder begeleiding. Vanaf 11 mei kan dit ook vanaf 18 jaar. Als volleybalvereniging zijn we afgelopen dagen ontzettend druk geweest om er voor te zorgen dat ook wij de omschakeling maken van binnen in de zaal naar buiten op het beachveld bij het Twentebad. We zijn blij te kunnen melden dat dat met vereende krachten is gelukt. Dat betekent dat we weer gaan volleyballen!

Aan het weer mogen volleyballen zitten wel heel veel spelregels vast waar we ons strikt aan moeten houden. Doen we dat niet dan is niet alleen de kans groot dat er een nieuw verbod komt maar ook brengen we daarmee elkaars gezondheid in gevaar. We verzoeken dan ook iedereen zich streng aan de instructies van ons kader te houden. Op het terrein is er per avond altijd 1 coördinator (te herkennen aan een fluorescerend hesje met ATC Hengelo achterop) aanwezig. Volg altijd de aanwijzingen van deze coördinatoren op. Gebeurt dat niet dan zal per direct de toegang tot de sportlocatie worden ontzegd.

We hebben ter verduidelijking protocol kaarten toegevoegd en graag zouden wij zien dat elke speler die komt trainen deze regels gelezen heeft voor de trainingen starten.